Tietoa meistä

 

Tietoa yrityksestä

Pohjoismaisia perinteitä ja luontoa kunnioittaen

Honko Oy käynnisti toimintansa vuonna 1947 Kokemäenjoen varrella sijaitsevassa Sastamalan laukkulaaksossa. Seudulla on pitkät perinteet käsityöammattien harjoittamisesta, toimintaa on harjoitettu laaksossa jo 1850-luvun puolivälistä alkaen.

 

Toimialansa vanhin yritys Suomessa

Honko Oy:n perustaja Aarne Honko kiersi uutterasti sodanjälkeisen Suomen kauppapaikkoja myyden itse valmistamiaan nahkaisia laukkuja sekä muuta nahkatavaraa autonsa peräluukusta. Siihen aikaan oli puutetta tavarasta, mutta osaamista arvostettiin ja huippukäsityöläiset erottuivat edukseen. Honko Oy:n tuotteet tulivat alusta alkaen tunnetuiksi tyylikkäästä ulkonäöstään ja korkeasta laadustaan.

 

Ympäristöä ymmärtäen

Nyt, vuosikymmeniä myöhemmin Honko Oy:ssä työskentelee jo kolmas sukupolvi. Yritys tunnetaan edelleen tinkimättömästä ammattitaidostaan.

Teemme työtä eteenpäin katsoen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaten.
Yhdistelemme laadukkaita ja luonnonmukaisia materiaaleja innovatiivisilla tavoilla.

Valmistamme korkealuokkaisia laukkuja ja nahkatuotteita usein asiakkaan toiveiden pohjalta, luoden räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja. Päämateriaalina käytämme korkealuokkaista nahkaa, kuten ekologisesti valmistettua naudannahkaa, suomalaista hirven- ja poronnahkaa. Käytämme käyttötarkoituksen mukaan myös keinonahkaa sekä vaativaan käyttöön soveltuvia teknisiä kankaita kuten erittäin kestävää ja patentoitua corduraa .

Honko Oy on huippuammattilaisten arvostettu kumppani. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Puolustusvoimien, VR:n ja Eduskunnan kanssa.

Tiimimme