Painatukset / Yksilöinti

 Alla yleisimpien merkkaustapojen kuvaus.

 

Sokko- eli uppopainatus

Nahkaan yleisimmin käytetty merkkaustapa. Pitkäaikainen ja arvostetun näköinen yksilöinti jossa logo painetaan nahkaan ilman foliota, jolloin tunnus jää nahan väriseksi painanteeksi. Sopii erinomaisesti myös keinonahkaan.

 

Foliopainatus

Nahkaan käytetty näkyvämpi merkkaustapa joka on kuten sokkopainatus, mutta siinä hyödynnetään värillistä foliokalvoa. Tavallisesti  käytetään joko hopean tai kullan väristä foliopainatusta.  Sopii hyvin myös keinonahkaan.

 

Brodeeraus

Soveltuu erityisesti kangaspintaisiin tuotteisiin, kuten teksti-logojen ja selkeiden kuva-aiheiden tekemiseen. Lankavärit määritellään PMS-sävyin ja hintaan ei vaikuta värien määrä vaan tikkien määrä. Kauttamme saat mös erilliset brodeerausmerkit edullisesti.

 

Silkkipainatus

Silkkipainatusta soveltuu erinomaisesti  kangaspintaisten tuotteiden merkkauksiin. Painotarkkuus on erittäin tarkka ja halutut painovärit määritellään PMS-väreinä.

 

Laserkaiverrus

Laserkaiverrusta käytetään esim. puu- ja metallituotteissa, kuten vyönsoljissa. Laserilla pystytään toteuttamaan hyvinkin pieniä yksityiskohtia.

 

Linssitarra

Linssitarran  koko, muoto ja värit voidaan vapaasti valita. Tuote erotuu massasta on erittäin pitkäikäinen, sillä pintamateriaali kestää äärimmäiset luonnonolosuhteet kuten auringon UV-säteet, kuumuuden ja kylmyyden, useimmat kemikaalit, öljyt, harjapesukoneen jne. Linssitarra erottuu massasta korostaa tuotteen laatua

Aineistovaatimukset

Painatusmateriaalit tulee ensisijaisesti  toimittaa sähköisessä muodossa painatusmenetelmän edellyttämässä muodossa kuten  (EPS/PDF/JPG/RGB). Originaalin tarkkuus min. 300 dpi. Tekstiä tai viivapiirrosta sisältävä aineisto tulee olla vektorimuodossa, fontit konvertoituna tai fontti tulee lähettää erillisenä tiedostona. Värit määritellään PMS-sävyin. Aineistot voivat olla tehty  mm .PhotoShop, CorelDraw, Illustrator tai Freehand ohjelmilla.

Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat merkkauksen suunnittelussa ja menetelmän valitsemisesa.

,